Kanaa Marsalaviinissä, Sherrykanaa


Broilerin- tai kananrintaa hieman hakataan ohueksi ja maustetaan sherryllä tai marsalaviinillä, kerman kanssa. Tarjoillaan riisin ja raikkaan salaatin kaverina. Lähellä täydellistä kanaruokaa.

Broilerin rintafilettä 8 kpl
Voita n. 50 g
Marsalaviiniä 2 dl tai sherryä
Kuohukermaa 2 dl
Jauhoja
Suolaa
Pippuria
  • Ota liha ajoissa huoneenlämpöön. 
  • Hakkaa fileet todella ohueksi kelmun välissä. 
  • Laita jauhoja lautaselle ja leivitä lihat molemmin puolin. 
  • Lisää voi pannulle ja paista fileet kuumassa, molemmin puolin noin 2-3 minuuttia. 
  • Siirrä lihat sivuun. 
  • Kaada hieman voita pois pannulta ja lisää marsalaviini tai sherry. 
  • Hauduta neste noin puoleen ja lisää kerma. 
  • Anna kiehua hetki, samalla sekoitellen. 
  • Mausta suolalla ja pippurilla. 
  • Lisää paistetut fileet kastikkeen joukkoon ja hauduta muutama minuutti lämpimäksi. 
  • Tarjoile rapsakan salaatin ja keitetyn riisin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)