Täydellinen riispuuro


Riisipuuroon on monia reseptejä sekä tapoja valmistaa. Riisipuuro-ohje mikä vain on niin hyvä. Pitkä haudutusaika ja mukana kermaa. Joulupuuro, todella. Ja hei, tietenkin terveellinen ja täyttävä puuroresepti myös muuna aikana.

Puuroriisiä 2 dl
Vettä 2 dl
Täysmaitoa 8 dl
Kermaa 2 dl
Suolaa 1 tl
Kanelia
Mantelia
  • Kiehauta 2 dl vettä ja 2 dl puuroriisiä. Lämmitä sekoittaen kunnes miltein hävinnyt. 
  • Lisää maitoa ad. 8 dl ja suola. 
  • Sekoittele jatkuvasti ja pienennä lämpöä liedeltä. 
  • Anna puuro hautuu liedellä noin 45 minuuttia. 
  • Sekoita aika-ajoin. 
  • Lisää 2 dl kermaa ja anna vielä olla liedellä noin 15 minuuttia. 
  • Halutessasi lisää sekaan manteli. 
  • Mausta kanelilla ja sokerilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)