Sahramipullat


Sahrami, tuo hieno arvokas mauste. Antaa kauniin värin ja persoonallisen maun. Sahramipullat sopii hienosti joulun aikaan. Resepti on rakkaan Mummoni perintöjä. Rusinoilla tai ilman. Todella onnistunut joululeivonnainen.

Maitoa 0.7 l
Vehnäjauhoja 1 kg
Hiivaa 25 g
Sokeria 3 dl
Kananmunia 2 kpl
Sahramia pussillinen n. 3 g
Voita 200 g
Mantelilastuja
  • Sekoita sahrami kädenlämpöiseen maitoon. Valmista pullataikina.
  • Laita taikina kohoamaan n. 0.5-1 tunniksi. Kunnes taikina on noussut se vaivataa ja leivo pikkurinkilöiksi, pullaukoiksi tai pyöreiksi pulliksi.
  • Voitele munalla ja laita pinnalle mantelilastuja ja sokeria.
  • Paistetaan kuumassa uunissa n. 200 asteessa about 10-20 minuuttia. 
  • Tarkkaile ulkonäköä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Korjaan reseptiäni, mikäli teit paremmin! ;)